Honderd aanwezigen bij kerkdienst! Honderd aanwezigen bij kerkdienst!

Beste mensen,

gelukkig kunnen wij weer beginnen met het toelaten van gemeenteleden in de kerkdiensten. Helaas kunnen er maar een beperkt aantal mensen de kerkdiensten bijwonen.  De kerkenraad heeft besloten om iets achter te lopen op de landelijke ontwikkelingen waardoor er per augustus maximaal 100 mensen de kerkdienst kunnen bezoeken Zoals u heeft kunnen lezen op de website zijn er richtlijnen van kracht voor de bezoekers van de dienst. Deze richtlijnen zult u na de reservering ook nog ontvangen.

Aangezien de kerkdienst een "evenement" is moet iedere aanwezige zich vooraf aanmelden en verklaren dat hij/zij gezond is.

Met dit formulier kunt u zich aanmelden. Per aanmelding reserveert u twee stoelen aangezien de stoelen in de kerk per twee geplaatst zijn (Een aanmelding voor één persoon of voor meer dan 2 personen is geen enkel probleem). Als het maximaal aantal reserveringen bereikt is sluit de inschrijving. U krijgt een bevestiging van uw aanmelding. Voor 4 gezinnen is er de mogelijkheid om op het balkon bij elkaar te zitten, u kunt dit ook aangeven op het formulier.

Per dienst mogen er 4 mensen zingen op het liturgisch centrum. Ieder gemeentelid kan zich hiervoor aanmelden bij de reservering. U krijgt separaat bericht of tijdens de betreffende dienst kunt zingen.

Kinderen voor de crèche kunt u aanmelden bij de reservering.

Kinderen in de leeftijd 4 -12 (nevendienst) dienen aangemeld te worden als huisgenoot, evt. d.m.v. een extra ticket.

Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen de diensten bij kunnen wonen. Daarom kunt u niet elke week aanwezig zijn. Wij zullen de verschillende aanmeldingen op naam bijhouden en proberen de diensten zo eerlijk mogelijk te verdelen. Tot op heden is er iedere week nog ruimte voor meer mensen, dus bent u de ene week geweest, dan kunt u altij op zaterdag nog kijken of u de week erna ook kunt gaan. de inschrijving sluit zaterdag om 19uur.

Aangezien wij gebruik maken van een gratis aanmeldformulier zijn er velden die niet van toepassing zijn, zoals de ticket prijs. Deze staan natuurlijk op 0,00 euro.

Hopelijk mogen wij je de komende weken ontvangen in één van de diensten.

De kerkenraad

Opmerkingen

Uiteraard hanteren we de landelijke richtlijnen van 1,5m afstand en alle andere maatregelen die nodig zijn om het virus de baas te blijven. Het is onder andere nodig dat u zich van tevoren aanmeldt en dat u goed op uw eigen gezondheid let en dat van uw huisgenoten.
Wanneer u naar de dienst wilt komen, dan moet u zich van tevoren aanmelden via onze website: www.pgterneuzen.nl   Daar zal een link staan naar een reserveringssysteem. Als u niet in staat bent om via de website te reserveren, vraag dan aan iemand anders om dat voor u te doen. Lukt het echt niet, dan kunt u bellen met dit nummer: 06 532 676 36

Wanneer u heeft gereserveerd, dan ontvangt u via de mail onderstaande brief:

Aan de gemeenteleden die zich via de website hebben aangemeld
 om aanwezig te willen zijn bij een eredienst in de Goede Herderkerk.

Fijn om u weer te mogen begroeten!

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en alles zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen willen we het volgende aan u doorgeven:

Blijf thuis bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, reuk en/of smaakverlies, verhoging tot 38 graden of koorts.
Heeft u een huisgenoot die gedurende de afgelopen 14 dagen één van bovenstaande genoemde klachten heeft gehad, blijf dan ook thuis.
Bij binnenkomst in de kerk zal u nogmaals gevraagd worden of u een van deze klachten heeft en zal gecontroleerd worden of u heeft gereserveerd.

-           Was uw handen voordat u naar de kerk komt.
-           Bij de ingang van de kerk krijgt u de gelegenheid om uw handen te ontsmetten.
-           Maak geen gebruik van het toilet in de kerk, tenzij het niet anders kan.
             Ontsmet dan voor en na gebruik uw handen bij de tafel die bij het toilet staat.
-           De lift kunt u gebruiken, maar alleen mensen van hetzelfde huishouden mogen tegelijkertijd in de lift.
-           Neem uw jas mee naar uw zitplaats.
-           Volg de aanwijzingen van de coördinatoren die te herkennen zijn aan de gele hesjes.
-           Volg de looprichting.
-           U krijgt van een van de coördinatoren een zitplaats toegewezen.
-           De stoelen staan per twee opgesteld: mensen uit een gezin kunnen daar samen plaatsnemen.
-           Bent u met meer dan twee personen, dan krijgt u meerdere plaatsen aangewezen.
-           Er mogen geen stoelen verzet worden.
-           Komt u alleen, dan blijft de stoel naast u leeg.
-           Er mag door u niet gezongen worden, maar alleen door een of twee voorzangers.
-           Na de dienst verlaat u op aanwijzing van een van de coördinatoren de kerkzaal.
-           Bij de uitgang boven staan mandjes voor de collecten, maar doneer per voorkeur met de givt-app. of via een overschrijving.
-           Bij de uitgang beneden staan de voorganger en de ouderling van dienst, zodat u elkaar kunt groeten. Respecteer ook hier de 1,5 meter afstand zoals aangegeven met de lijnen.

Om andere gemeenteleden ook de kans te geven bij een eredienst aanwezig te kunnen zijn
willen we u vragen een volgende reservering even uit te stellen.
Zaterdags kunt u via het reserveringssysteem altijd nog kijken of er plaatsen beschikbaar zijn.

Wij danken u voor uw begrip en uw medewerking.
Van onze kant doen we er alles aan om de besmettingskans zo laag mogelijk te houden.
Graag tot ziens in de eredienst van komende zondag!